Stoelliften en platformliften op maat

Triwa  Trapliften biedt een grote collectie trapliften, zoals stoelliften en platformliften. Voor gebogen en rechte trappen en in verschillende prijscategorieën. Gebruikt u een rolstoel of bent u slecht ter been? Dan is een traplift de oplossing om de mobiliteit in en rondom het huis te vergroten en gemakkelijker te maken. Dankzij de gebruikersvriendelijke stoelliften van Triwa Trapliften hoeft u niet op zoek naar een aangepaste woning, maar kunt u gewoon in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Onze stoelliften passen op rechte, gebogen, steile, smalle en brede trappen en worden geheel op maat gemaakt. Op onze website vindt u de verschillende soorten trapliften, waaronder stoelliften en platformliften

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Stoelliften en andere oplossingen

  Ons uitgebreide assortiment stoelliften maakt het mogelijk om liften op maat te maken die passen bij uw situatie, smaak en wensen. Daarom bieden we behalve stoelliften en platformliften ook andere oplossingen om uw mobiliteit te verhogen. Onze collectie bestaat dan ook uit oprolbare opritten, scootmobielen, rollators en badliften. Oplossingen die uw mobiliteit net iets aangenamer maken, waardoor u uw dagelijkse bezigheden gewoon kunt blijven doen. Uiteraard maken we geheel vrijblijvend een offerte op maat waarin we rekening houden met uw wensen en een stoellift op maat maken.

  Meer weten over stoelliften?

  De stoelliften van Triwa Trapliften zijn in verschillende typen, uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Wilt u meer weten? Bezoek dan onze winkel in Heerenveen. We adviseren u graag over de meest geschikte stoelliften passend bij uw situatie.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl