Traplift gebruikt

Heb je traplift nodig maar heb je geen zakken met geld om een gloednieuwe traplift aan te schaffen? Maar wil je wel een lift die de indruk wekt nieuw te zijn? Geen enkel probleem. Triwa Heerenveen biedt namelijk de mogelijkheid om goede, gebruikte trapliften te kopen. De kwaliteit is nog opperbest en je zou dan een dief van je eigen portemonnee zijn als je hier geen gebruikt van maakt. Dit is nog eens geldbesparend.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Gebruikte Trapliften in alle vormen en maten

  Lift voor een gebogen trap? Lift voor een rechte trap? Wij hebben ze beiden. Vraag ernaar en je kunt kiezen uit verschillende, tweedehandse trapliften die nog in uitstekende staat verkeren. Het is dus niet nodig om een nieuwe traplift te kopen. De tweedehands trapliften die Triwa verhandelt, boeten niet in op comfort en gebruiksgemak. De liften zien er nog uit als nieuw. Hoewel het dus aan niets te merken is dat het om een gebruikte traplift gaat, merk je het wel aan de prijs. Die is namelijk een stuk vriendelijker geprijsd dan nieuwe trapliften. Je zult geen spijt hebben van je aankoop wanneer je vrolijk in eigen huis van verdieping naar verdieping lift.

  Traplift kiezen

  Het aanbod van liften kan regelmatig wisselen, het is dus verstandig om te kijken wat de winkel te bieden heeft. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en heb je al een indruk van het enorme assortiment. Via het contactformulier kun je ook je vragen kwijt of advies vragen. Contact opnemen kan door te bellen naar 0513 – 648101 of te mailen naar info@triwa.nl.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl