Home » Traplift kosten

Traplift kosten

Heeft u een gebruiksvriendelijke traplift op het oog en bent u benieuwd wat daar nou eigenlijk de kosten van zijn? In dat geval kunt u bij Triwa Trapliften vrijblijvend een offerte aanvragen waarin wij de kosten van de traplift voor u in kaart brengen. Per situatie, voorkeur en smaak kunnen de kosten van een traplift uiteen lopen. Bij Triwa Trapliften heeft u de keuze uit verschillende modellen voor verschillende trappen en wij geven u dan ook graag een advies over de meest geschikte traplift voor u.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Geboden trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?
Naam*


Adres*


Postcode en Woonplaats*
« Terug

Kosten besparen op uw traplift

Ook wanneer u de kosten voor de aanschaf van een traplift zoveel mogelijk wilt drukken, biedt Triwa Trapliften u daar de mogelijkheid toe. Op onze website doen we u regelmatig aanbiedingen met aantrekkelijke kortingen die de kosten voor een traplift naar beneden brengen. Daarnaast bieden wij gebruikte trapliften aan en kunt u bij Triwa Trapliften een traplift huren als tijdelijke oplossing om de kosten van uw traplift zo laag mogelijk te houden.

Advies op maat over uw traplift kosten

Bent u geïnteresseerd in een van onze trapliften, wilt u meer weten over onze modellen of bent u benieuwd naar de kosten van uw ideale traplift? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de kosten van uw traplift!

Contactformulier

Contactgegevens

Triwa Trapliften
Denemarkendreef 10
8447 SG Heerenveen

+31 (0)513-64 81 01
info@triwa.nl