Triwa traplift prijs

Zoekt u een traplift en wilt u de traplift prijs weten? Triwa heeft diverse trapliften in het assortiment en door contact met ons op te nemen kunnen wij u vertellen hoeveel een bepaalde traplift kost. Omdat het vaak om maatwerk gaat, zult u om deze reden een offerte op maat ontvangen. Onze trapliften blinken in elk geval uit in kwaliteit. Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van trapliften, alsook het aanbieden van badliften, doekbadliften, opritten, scootmobielen en rollators. Triwa levert deze producten sinds enkele jaren in Nederland, België en Duitsland.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Ons aanbod

  Voor iedere trap hebben wij een geschikte lift. Of u nu een steile, rechte, gebogen, smalle of brede trap in uw woning heeft, wij hebben hiervoor altijd een geschikte trap. Op onze website kunt u ons assortiment met trappen bekijken. Dankzij onze trapliften blijft u mobiel in uw eigen woning. Om deze reden hoeft u niet naar een andere aangepaste woning te verhuizen. Het enige wat in uw eigen woning aangepast dient te worden is de trap. Dankzij onze trapliften bent u niet afhankelijk van hulp, ook als u slecht ter been bent.

  Meer informatie

  Wenst u meer informatie over onze traplift prijs of heeft u vragen over specifieke modellen? Ons vakkundige personeel staat te allen tijde voor u klaar. U kunt telefonisch en per mail contact met ons opnemen. Dat kan door te bellen naar 0513 – 64 81 01 of door te mailen naar info@triwa.nl. Via onze website is het mogelijk om direct een offerte aan te vragen, zodat u duidelijkheid heeft over de traplift prijs.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl