Traplift prijzen

Triwa Trapliften heeft een grote collectie trapliften tegen scherpe prijzen. Bent u slecht ter been? Zit u in een rolstoel? Of heeft u obesitas waardoor u moeilijk loopt? Kies dan voor een traplift op maat van Triwa Trapliften. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor die moeilijk begaanbare trap. Dankzij onze gebruiksvriendelijke trappen die zowel op rechte, gebogen, steile, smalle en brede trappen passen hoeft u niet speciaal op zoek naar een gebruiksvriendelijkere woning. Bekijk ons assortiment trapliften op de website en vraag vrijblijvend een offerte aan met de prijzen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Traplift prijzen vrijblijvende offerte op maat

  Voordat u daadwerkelijk overgaat tot het kopen van een traplift, maken wij eerst een offerte op maat met de bijbehorende prijzen. Naast onze collectie trapliften bieden we ook andere oplossingen om uw mobiliteit in en om het huis te vergroten. Zo bestaat onze collectie onder andere ook uit badliften, oprolbare opritten of scootmobielen. Samen met u zoeken we naar de meest gebruikersvriendelijke oplossing om het leven een stukje aangenamer te maken. Vanzelfsprekend maken we voor trapliften en andere oplossingen een offerte op maat met de bijbehorende prijzen.

  Traplift prijzen en extra korting

  Triwa Trapliften heeft regelmatig aanbiedingen tegen scherpe prijzen. Wilt u profiteren van extra korting? Bekijk dan de aanbiedingenpagina op onze website. Wilt u meer weten over onze trapliften, badliften, oprolbare opritten of scootmobielen? Neem dan contact met ons op, dan informeren we u over de mogelijkheden van onze trapliften en de bijbehorende prijzen.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl