Traplift voor een rechte trap

Een traplift voor een rechte trap is de meest logische keuze in panden, waar geen bocht in de trap zit. De rails hoeft hierbij niet te worden aangepast op de hoek en locatie van deze bocht. Ook in panden waar de trap uit twee delen bestaan, met daartussen een plateau, komt een traplift voor een rechte trap van pas. Al is het in deze panden vaak ook mogelijk om de rails door te laten lopen over het plateau. Hiermee wordt de traplift automatisch een model met bocht. Het voorkomt dat u over moet stappen van de eerste traplift op de volgende. Triwa Trapliften is uw specialist op het gebied van trapliften voor rechte trappen.

Snel geleverde traplift voor een rechte trap

Wanneer u korte termijn een traplift voor een rechte trap zoekt, dan helpen we u graag verder. Vaak kan zo’n traplift voor een rechte trap al binnen enkele werkdagen of slechts enkele weken bij u gemonteerd worden. Dit valt te verklaren door het feit, dat de traplift niet op maat gemaakt hoeft te worden. Iets wat bij trapliften met een bocht wel noodzakelijk is. De traplift voor een rechte trap wordt aan de wand van uw pand gemonteerd en is voorzien van een comfortabel zitje. Het helpt u veilig naar een eerste en tweede etage te komen.

Traplift voor een rechte trap kopen of huren

Bij Triwa Trapliften bieden we u de mogelijkheid een traplift voor een rechte trap te kopen of te huren. Het huren van een dergelijke traplift is interessant, wanneer u deze slechts een beperkte tijd nodig heeft. Denk aan een revalidatie na een ingrijpende operatie. Ook voor bedrijven kan een traplift voor een rechte trap huren een interessante optie zijn. Uw specialist van Triwa Trapliften denkt graag met u mee en legt de mogelijkheden aan u voor.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug