Trapliften Alkmaar

Zoek je een trapliften expert? Zoek dan niet verder, want bij Triwa Trapliften ben je goed voor het aanschaffen van uitstekende trapliften. Door onze jarenlange expertise weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het leveren en installeren van een traplift. Wij hebben bevestigingen in Arnhem, Heerenveen en Zaandam. Door onze landelijke dekking kunnen wij trapliften leveren in Alkmaar.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Soorten trapliften Alkmaar

  Als het om trapliften Alkmaar gaat kun je bij ons terecht voor diverse soorten trapliften. Denk aan rechte en gebogen trapliften. Ook hebben we een buiten traplift, staplift en een lift voor mensen met obesitas. Kortom, voor iedereen hebben we een geschikte traplift. Trapliften kunnen desgewenst ook worden aangepast. De genoemde modellen kunnen we aanpassen, zodat deze aan jouw wensen voldoen. Er kan bijvoorbeeld worden gekozen voor een groter voetenplateau of misschien wil je bepaalde zaken, zoals een doos of een koffer, eenvoudiger mee kunnen nemen wanneer je naar boven of beneden gaat. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

  Naast nieuwe trapliften kun je bij ons ook terecht voor gebruikte trapliften. Gebruikte exemplaren zijn vaak nog van prima kwaliteit. Deze kun je dus probleemloos overnemen. Het kan zijn dat sommige onderdelen nieuw moeten worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe rails. Bij gebogen trappen is het namelijk zo dat een nieuwe rails nodig is om de traplift goed te kunnen laten werken.

  Contact

  Neem voor alle mogelijkheden geheel vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar onze vestiging in Zaandam: +31 (0)75-202 15 73. Mailen kan ook naar info@triwa.nl.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl