Trapliften met bochten

Trapliften zijn er in tal van verschillende modellen, aangepast naar de vorm van de trap in uw woning. Kies bijvoorbeeld tussen trapliften met bochten en rechte trapliften. De rechte trapliften kunnen over het algemeen binnen een paar werkdagen geplaatst wordt. Bij trapliften met bochten is dit iets lastiger, daar de traplift moet worden aangepast op de bocht in uw trap. Door voor een traplift met bocht te kiezen, komt u weer veilig naar de eerste en tweede etage van uw woning. De trapliften worden uitgevoerd met een zitje. U kunt er ook voor kiezen om een sta- of platformlift in huis te gebruiken.

Gebruik van trapliften met bochten

Trapliften met bochten zijn erop gericht om u zo veilig en comfortabel mogelijk naar boven te vervoeren. Bij een traplift wordt de rails aan de trap of uw muur gemonteerd. In een bocht draait de rails van de trap mee. U hoeft zodoende niet tussentijds op te staan en over te stappen op een andere traplift. Dit kan wel interessant zijn, wanneer u een trap heeft met een plateau in de bocht. Overigens is het ook in die situaties mogelijk om de rails van de traplift door te laten lopen. Trapliften met bochten kunt u bij ons huren en kopen.

Advies over trapliften met bochten

Laat u bij de keuze voor trapliften met bochten adviseren door een specialist van Triwa Trapliften. Persoonlijk advies geeft u inzage in de mogelijkheden die u heeft. Denk aan de verschillende soorten en modellen trapliften. Nadat u een keuze gemaakt heeft, komen we bij u langs om de exacte maten op te nemen voor de traplift in uw woning.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug