Trapliften prijzen

Op zoek naar een nieuwe traplift? Maar ben je niet in de positie om veel geld te besteden? Dan ben je op Triwatrapliften.nl op het goede adres. Op onze website regent het namelijk aanbiedingen. Houd onze site in de gaten, de trapliften komen allemaal aan de beurt met fikse korting.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Triwa Trapliften hanteert scherpe prijzen

  Triwa Heerenveen begrijpt als geen ander dat het geld je niet op je rug groeit en dat geldbesparingen altijd welkom zijn. Het geld groeit nou eenmaal niemand op de rug. Daarom barst het regelmatig van de kortingen in Triwa Heerenveen, zodat je geld overhoudt voor andere leuke dingen. De aanbiedingen worden afgewisseld, iedereen komt aan de beurt. Is de ene keer een gebogen traplift in de aanbieding, dan kun je er de donder opzeggen dat de keer daarop de rechte traplift aan de beurt is. Kortom: korting voor iedereen. Je komt sowieso aan je trekken en zal profiteren van een lift die eruit ziet als nieuw. De liften zijn nog bijna in perfecte staat en dat alles voor een superzacht prijsje. Behalve dat je veel minder betaalt, wordt de lift ook voor je gemonteerd.

  Kwaliteit Trapliften voor een lage prijs in onze showroom

  Krijg je geen genoeg van deze aanbiedingen? Dat is goed voor te stellen. Al zo lang op zoek naar een betaalbare traplift? Blijf de website bezoeken of neem een kijk in onze showroom. Voor vragen kun je contact opnemen via het formulier of een afspraak maken. Triwa Heerenveen kan je altijd van adviezen voorzien en je helpen bij je keuze die ervoor zorgt dat je wat mobieler in eigen huis bent.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl