Zit er garantie op een traplift?

Triwa Trapliften staat voor kwaliteit! U wilt bij de aankoop van een nieuwe traplift verzekerd zijn van een veilige en betrouwbare oplossing, waarmee u weer naar de eerste en tweede etage van uw woning kunt komen. Het maakt dat wij trapliften aanbieden, die gemaakt zijn van kwalitatief zeer goede en stevige materialen. Wij bieden niet alleen trapliften aan voor senioren of mensen die revalideren. Ook een obesitas lift behoort tot onze mogelijkheden, specifiek bedoeld voor mensen die lijden aan obesitas. De hoge kwaliteit van onze trapliften maakt dat deze een leven lang mee kunnen gaan bij een normaal gebruik en reguliere onderhoudsbeurten.

Onderhoud aan de traplift uitvoeren

Het onderhoud aan de traplift kunt u uit laten voeren door de specialisten van Triwa Trapliften. Wij hebben een ruime ervaring in dergelijk onderhoud, waardoor we u altijd van een passende oplossing kunnen voorzien. Het maakt dat u vrijwel nooit hoeft terug te vallen op de garantie op onze trapliften. De traplift werkt naar behoren en zal dat ook blijven doen, wanneer u het onderhoud periodiek door een deskundige uit laat voeren. Bij het onderhoud worden de verschillende onderdelen van de traplift nagelopen en waar nodig vervangen. Het maakt dat de motor van het apparaat goed blijft functioneren en u veilig door uw woning kunt bewegen.

Advies bij de aankoop van een traplift

Wenst u meer informatie over de exacte garantie op uw traplift, of wilt u meer weten over het onderhoud dat moet worden uitgevoerd? Laat u adviseren door een specialist van Triwa Trapliften. Wij kunnen tevens de diverse mogelijkheden aan u voorleggen, om samen tot een weloverwogen keuze te komen. Ook een tweedehands lift en een traplift huren behoren tot de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

    Naam*

    Adres*

    Postcode en Woonplaats*

    « Terug