Goedkope traplift

Voor een goedkope traplift gaat u naar Triwa Trapliften in Heerenveen. Wij bieden een ruime collectie trapliften waar geheid een exemplaar tussen zit dat aansluit op uw wensen en past binnen uw budget. Een goedkope traplift betekent bij Triwa Trapliften niet dat de kwaliteit te wensen overlaat. Wij verkopen hoogwaardige producten die jaren meegaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Voor een goedkope traplift die volledig aansluit op uw wensen

  Geen trap is hetzelfde en dat geldt ook voor onze trapliften. Om aan iedere vraag te voldoen verkoopt Triwa Trapliften verschillende soorten trapliften. Ons assortiment bestaat uit:

  Wij kunnen de traplift samenstellen op basis van uw wensen en eisen. U kunt vaak kiezen voor extra opties zoals een elektrische draaistoel of een elektrisch opklapbaar voetenplateau. Ook kunt u veelal zelf bepalen welk type materiaal wordt gebruikt en wat de kleur van de zitting wordt. Wat allemaal mogelijk is, is afhankelijk van het model dat u kiest. Hier kunnen onze medewerkers u uiteraard over informeren!

  Een goedkope, doch kwalitatief hoogwaardige traplift

  Een traplift hoeft echt geen vermogen te kosten. Triwa Trapliften verkoopt vele goedkope varianten van hoogwaardige kwaliteit. Kwaliteit staan bij ons namelijk voorop, even als duurzaamheid. U wilt natuurlijk lange tijd gebruik kunnen maken van uw traplift. Mocht er na aankoop wel een mankement ontstaan, dan staan we natuurlijk voor u klaar. Kortom, u kunt rekenen op kwaliteit en u kunt jarenlang bouwen op uw traplift en onze serviceverlening.

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl