Traplift kopen

Overweegt u een traplift te kopen? Dan bent u bij Triwa trapliften aan het juiste adres! Triwa trapliften uit Heerenveen beschikt over een breed assortiment van trapliften die aan al uw wensen tegemoet zullen komen. Een traplift kopen is een kwestie van maatwerk en doet u natuurlijk niet zomaar. Bij ons kunt u uw ideale traplift laten samenstellen gebaseerd op uw smaak, voorkeuren en situatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Stap 1 van 5
Wat voor type traplift?
Traplift
Platformlift
Huislift
Stap 2 van 5
Waar bevindt de trap zich?
Binnen
Buiten
« Terug
Stap 3 van 5
Hoeveel verdiepingen dienen overbrugd te worden?
1 verdieping
2 of meer
Gaat het om een rechte of gebogen trap?
Rechte trap
Gebogen trap
« Terug
Stap 4 van 5
Hoe snel heeft u een traplift nodig?
Zo snel mogelijk
1-2 maanden
3-4 maanden
later
« Terug
Stap 5 van 5
Naar wie mogen wij de gratis offerte sturen?

  Naam*

  Adres*

  Postcode en Woonplaats*

  « Terug

  Groot assortiment trapliften

  Wij kunnen voor elke trap en ieder persoon de ideale traplift samenstellen. Het brede aanbod waarover Triwa trapliften beschikt bestaat uit de volgende trapliften:

  Een traplift kopen of huren?

  Een traplift kopen is natuurlijk een hele investering. Daarom hebben we voor u regelmatig aanbiedingen die het kopen van een traplift een stuk voordeliger maken. Beschikt u niet over het benodigde budget om een nieuwe traplift te kopen? Geen nood. Triwa trapliften biedt u de mogelijkheid om gebruikte trapliften te kopen voor een goede prijs. Wij zoeken altijd naar de beste modellen voor u en dus kunt u ook kwaliteit verwachten wanneer u een gebruikte traplift bij ons wilt kopen. Daarnaast biedt Triwa trapliften u als tijdelijke oplossing de mogelijkheid om een traplift te huren. Bent u geïnteresseerd in onze trapliften en wilt u daar meer over weten? Neem dan snel contact met ons op en maak een afspraak om een keer onze winkel in Heerenveen te bezoeken. Wij vertellen u graag wat er bij het kopen van een traplift komt kijken!

  Contactformulier

   Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

   Contactgegevens

   Triwa Trapliften
   Denemarkendreef 10
   8447 SG Heerenveen

   +31 (0)513-64 81 01
   info@triwa.nl